New port destination?

Dark Age of Camelot in general.

New port destination?

Postby Rob » Wed Jul 25, 2012 9:30 am

The following was posted on postcount.net this morning:

DAoCTrade wrote:Well, I was just looking around Druim Cain and figured I'd drop a CT in the middle and let all the pict settlers aggro it and run through and zone out to New Frontiers, well guess what? that wasn't the case.

I got a message saying "You do not meet the requirements to enter this region!" Just thought I would share that they seem to be working on a new zone type area used with those Passage necks IMO.

Source

I just tested on Gaheris, and the post is accurate. The message appears on the System channel. I tried with and without a Tarnished Medallion of Passage (new item from Pictish quest). The toon is not allowed to port.
You may have known me as Ribble or robbie1687
Rob
Site Admin
 
Posts: 1689
Joined: Sun May 16, 2010 6:05 am
Location: New York City

Re: New port destination?

Postby Pentegarn » Wed Jul 25, 2012 11:47 am

You think this means a portal to the old frontiers may be coming?
User avatar
Pentegarn
 
Posts: 304
Joined: Thu Sep 23, 2010 5:38 pm
Location: Blacklick, OH

Re: New port destination?

Postby Rob » Wed Jul 25, 2012 12:23 pm

Could be. That might explain why Mythic added the invisible nukers that prevent people from going into old frontiers. Maybe they were stopping players from seeing work in progress so it would be a surprise when it's finished.

What do you think?
You may have known me as Ribble or robbie1687
Rob
Site Admin
 
Posts: 1689
Joined: Sun May 16, 2010 6:05 am
Location: New York City

Re: New port destination?

Postby Pentegarn » Wed Jul 25, 2012 11:39 pm

I think I want to go to Doden's Gruva
User avatar
Pentegarn
 
Posts: 304
Joined: Thu Sep 23, 2010 5:38 pm
Location: Blacklick, OH

Re: New port destination?

Postby Siolith » Wed Jul 25, 2012 11:43 pm

Odd's are they set it up so you can't do it due to the invasion. You can't port TO there when it's going on, so it's not a far stretch to say maybe you can't port out either. Or it could be....a....ummm...bug? Dunno if they are gonna put a new zone in place of each realms BK zones, that would be a big undertaking and change to the game at this stage.
Pete

Guild Wars 2:
[WoD] Wardens of Destiny
http://wardensofdestiny.enjin.com/profi ... characters

DAoC (Currently inactive/retired):
Deadly Intentions
http://gimpchimp.etilader.com/s/Siolith
User avatar
Siolith
 
Posts: 248
Joined: Thu May 20, 2010 2:23 am
Location: Dayton, Ohio

Re: New port destination?

Postby Pentegarn » Wed Jul 25, 2012 11:50 pm

But it would be easy peasy to take the old frontiers, make the secondary borderkeeps port to them and just update the loot tables a bit
User avatar
Pentegarn
 
Posts: 304
Joined: Thu Sep 23, 2010 5:38 pm
Location: Blacklick, OH

Re: New port destination?

Postby Teydaedima » Thu Jul 26, 2012 12:03 am

the other day i ported in from NF into Druim Cain....and result was vary bad....
Teydaedima RR13 Friar
User avatar
Teydaedima
 
Posts: 101
Joined: Wed Mar 09, 2011 8:06 am
Location: GA

Re: New port destination?

Postby Rob » Thu Jul 26, 2012 5:15 am

Somebody wrote in the thread on postcount.net that this message happens because the toon is in combat. I tested and in fact, the message appears even when the toon's not in combat.
You may have known me as Ribble or robbie1687
Rob
Site Admin
 
Posts: 1689
Joined: Sun May 16, 2010 6:05 am
Location: New York City


Return to General DAOC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests